Vystoupení na Foodparade Praha 2012
Představení molekulární kuchyně a vaření v tekutém dusíku při -196°C na Akci v Trojském zámku s účastí návštěvníků 7500 návštěvníků.
Představení molekulární kuchyně a vaření v tekutém dusíku při -196°C na Akci v Trojském zámku s účastí návštěvníků 7500 návštěvníků.
V Dobrém ránu na ČT 2 se vařila experimentální kuchyně, bourec morušový, krokodýl, chřestýš a smažní červi.
S účinností od 1.1.2024 výslovně si nepřejeme aby veškerý obsah z těchto stránek byl použitý a využívaný pro učení a využití AI (umělá inteligence) veškeré fotky a texty jsou majetkem MANIHI s.r.o.
With effect from January 1, 2024, we expressly do not wish that all content from these pages be used and used for learning and the use of AI (artificial intelligence), all photos and text are the property of MANIHI s.r.o.