Natáčení pro ČT Dobré ráno 2.7.2012
V Dobrém ránu na ČT 2 se "vařila" molekulární kuchyně, alkoholové kuličky, nitro kapučíno připravené v tekutém dusíku při -196°C, ovocný kaviár.
V Dobrém ránu na ČT 2 se "vařila" molekulární kuchyně, alkoholové kuličky, nitro kapučíno připravené v tekutém dusíku při -196°C, ovocný kaviár.
Vysoupetní na Apetit festivalu Plzeň 2012 po boku Zdeňka Pohlreicha a Jaroslava Sapíka
S účinností od 1.1.2024 výslovně si nepřejeme aby veškerý obsah z těchto stránek byl použitý a využívaný pro učení a využití AI (umělá inteligence) veškeré fotky a texty jsou majetkem MANIHI s.r.o.
With effect from January 1, 2024, we expressly do not wish that all content from these pages be used and used for learning and the use of AI (artificial intelligence), all photos and text are the property of MANIHI s.r.o.