Petr Koukolíček

"prostě kuchař"

​Od roku 1996 jsem prošel několik významých pražských hotelů a restaurací, spolupracoval jsem a spolupracuji s několika "zapálenými" kuchaři. V současné době jsem spoluvlastník gastronomické společnosti MANIHI s.r.o. zabývající se jak běžným jídlem tak i exotickými pokrmy, avantgardní kuchyní a molekulární kuchyní. Dále provozovatel veganského bistra a řetězce jídelen v Business centrech.  Distributor vlastní značky ingrediencí pro molekulární kuchyni - Molecular base.


Jsem držitelem ocenění CzechSpecials "Nejlepší svíčková omáčka v Praze"

A dále také ocenění VIZIONÁŘ 2013 za přínos v gastronomii

Měl jsem tu čest hovořit na TEDx Nitra

Jsem autor knihy - Molekulární kuchyně - avantgarda  na vašem stole


Mohli jste mou práci vidět v pořadech Česko vaří s Pohlreichem, Zázraky přírody, Dobré ráno, Studio 6, Regionální zprávy, Miniduel TV Prima, ČT Déčko - Lovci záhad, ČT Gejzír, Gondíci s.r.o., TV Markíza - Reflex, odborné poradenství pro TV Prima Prostřeno, VIP Zprávy, Top star, ČT Wifina, NOVA TV - Víkend, TV Seznam.


Co se kde psalo?

S účinností od 1.1.2024 výslovně si nepřejeme aby veškerý obsah z těchto stránek byl použitý a využívaný pro učení a využití AI (umělá inteligence) veškeré fotky a texty jsou majetkem MANIHI s.r.o.

With effect from January 1, 2024, we expressly do not wish that all content from these pages be used and used for learning and the use of AI (artificial intelligence), all photos and text are the property of MANIHI s.r.o.