Co se kde dělo? Mimo jiné ...

 

Kuchařká show molekulární kuchyně, vařilo se v tekutém dusíku, ale i při nízkých teplotách metodou sous-vide, spolu s Petrem Koukolíčkem se zúčastnili Zdeněk Pohlreich, Oldřich Sahajdák, Ondřej Slanina a Filip Sajler, Roman Vaněk, Petr Ocknecht a KOKO. Celková účast 32000 návštěvníků

Kuchařská show - molekulární kuchyně, tentokrát v Brně na kde jsme vařil pokrmy české kuchyně v moderním pojetí s nádechem molekulární kuchyně. Koprová omáčka jako espuma s koprovým kaviárem a hovězím pupkem připraveným metodou sous-vide, při nízké teplotě ve vakuu. Akce se mimo jiné zúčastnili Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Dalibor Navrátil a...

S účinností od 1.1.2024 výslovně si nepřejeme aby veškerý obsah z těchto stránek byl použitý a využívaný pro učení a využití AI (umělá inteligence) veškeré fotky a texty jsou majetkem MANIHI s.r.o.

With effect from January 1, 2024, we expressly do not wish that all content from these pages be used and used for learning and the use of AI (artificial intelligence), all photos and text are the property of MANIHI s.r.o.